Citroën C6 - en presentasjon i bilder
 

L'ÉLÉGANCE REINVENTÉE 

Elegansen til Citroën C6 avslører seg ved første blikk. Raffinitet og harmoni vil være første inntrykk. Understreket med en list av krom under hele sin lenge, bekrefter Citroën C6 med sitt lange frontparti og grillen at den er selve smykket til chevronen.
Glem dine gamle tanker, stig inn i en ny dimensjon hvor bare din komfort har betydning.
 
  UN STYLE D'EXCEPTION 

En ren og flytende silouett uttrykker den kontrollerte kraften. Citroën C6 realiserer den subtile alkymien mellom dynamisk estetikk og raffinert tilstede-værelse. En gjennomtregning av luftmotstanden optimalisert av en styrt deflektor sikrer bilen en perfekt stabilitet. Denne detalj gjøres ikke av tilfeldigheter, men i den fulle perfeksjonisme. Dører uten ramme bestyrker følelsen av flyten i linjene i Ctrioën C6. Ut over dette tilbyr Citroën C6 en nyskapende tilnærmelse til teknologi og komfort - en teknologi som setter bilen i hjerte av sitt miljø, som takket være det aktive panser, setter C6 på toppen når det gjelder å beskytte fotgjengere (5 stjerner i Euro NCAP). og beskyttelsen særlig for frontpåkjørsel i hastigheter 30-50 km/t. Anstrengelsene innen miljø ga C6 en pris, "le Prix de l’Innovation en 2006"
.
 
 
 
  LA TECHNOLOGIE LUI VA SI BIEN

En skjønn forening av eleganse og intelligens -

CITROËN demonstrerer på ny sin evne til å utvikle en avantgarde-teknologi for stadig mer komfort med sin midtplasserte komputer.

 

Dag som natt vises i hodehøyde et knippe av de nødvendigste informasjoner knyttet til kjøringen fra førerplassen uten å måtte ta blikket vekk fra veien. Disse informasjonene er bare synlige for sjåføren og projiseres opp på frontruten.
Videre kan man glede seg over systemet NaviDrive, audio (CD/RDS compatible MP3 med en harddisk på 10 Gb til å registrere og lytte til Deres ønskede musikk. Nødanrop og lokal assistanse, handsfri GSM-telefon med Bluetooth® og GPS-navigasjon på en stor farveskjerm på 7’’ format 16/9. Også er der et USB interface, hvor man kan lytte til sin
iPod®, MP3-spiller eller en USB-nøkkel i all enkelhet.
Parkeringssensorer foran og bak hjelper sjåføren i dobbelt monn, både visuelt på skjermen og med lydsignal.
Citroën C6 er en bil med emosjoner.
         
  UN COMFORT DE CONDUITE
Á SAVOURER SANS MODERATION
 

Hver og en forflytning fremtoner seg som komfortabel og unik. Citroën C6 er utstyrt med et aktivt og fleksibelt fjæringssystem styrt av en arkitektur på for- og bakstilling av det mest moderne slaget utviklet for biler. Denne fjæring garanterer automatisk konstant høyde i sanntid gjennom en permanent overvåkning av bilens høyde.
Den garanterer også en variabel høyde som funksjon av bilens hastighet og veiens beskaffenhet innen den optimaliserer for komforten, drivstoffforbruket og veibeskaffenheten.
Likeledes kan man til enhver tid velge den ønskede fjæringsegenskap : Normal fjæring, som filtrerer irregulariteter på veien, og Sportsfjæring, som gir fastete og med kontant fjæring. For øvrig har bilen cruisekontroll og hastighetsbegrenser
 
 
  PUISSANCE ET FORCE
TOUT EN DOUCEUR
 

Citroën C6 tilbyr i serie 2 (2010-2012) to forskjellige kraftfulle motorvarianter, med autoadaptiv automatkasse med 6 gir, samt progressiv, selvopprettende servo.
I tråd med miljøkravene i standarden Euro 5 leveres en dieselmotor V6 HDi, FAP, som yter 240 hk DIN (177 kW CEE) med et dreiemoment på 450 Nm, samt en en mindre dieselmotor HDi på 173 hk FAP (125kW) med et dreiemoment på 400Nm CEE.

Citroën C6 er utviklet med ansvar. Begge motorene er utstyrt med partikkelfilter (FAP) som eliminerer utslipp av partikler og svart røk.

Med silkemyk kraft tillater alle de fire program for girskifte, efter valg; standard, sport, snø eller manuell, de beste potensiale av dreiemoment. Takket være en flertall elektroniske følere som registrerer og analyserer kjøringen bestemmes den mest optimale girposisjonen.
 
  LA VRAI GRANDEUR
VIENT DE L'INTERIEUR
 

Et enkelt øyekast og du forstår: Størrelsen kommer fra interiøret. Noble materialer, myke og betryggende linjer - interiøret i Citroën C6 er det raffinertes fingeravtrykk. Seter i skinnutførelse med elementer av treverk representerer komfort og luxus. Et innslag i din reise som skaper sinnsro. Citroën C6 utviser en ny erfaring på veien. En erfaring hvor hvert øyeblikk er til å kjenne på.

 
  LA CENTRE NÉVRALGIQUE
DE LA TECHNOLOGIE
   


Citroën C6 gir tilgang til det samlede knippe av betjeningsorganer på en raffinert og nyskapende måte herunder et stort instrumentbord innfelt i rene linjer understreket av treverk. Den fremstår symmetrisk ved den midtplasserte konsollen, i en halvmåneformet fasong som grupperer alle funksjonene telematikk, audio, navigasjon og klima.
Kjøredataene presenteres digitalt i sjåføren
s synsfelt.
Forsetene har elektrisk regulering med korsryggsstøtte som bøyer seg efter ditt ønske ved et enkelt knappetrykk. Videre har førersetet minne som husker seteposisjonene for to forskjellige sjåfører. Samtidig med seteposisjonene memoreres også innstillingen av sidespeilene og projiseringen av kjøredata på frontvinduet.

 
  VOYAGER
EN CLASSE BIEN-ÉTRE
 

For passasjerene har vi forestilt oss bakseter med eksepsjonell komfort.
Pour vos passagers, nous avons imaginé des sièges arrière au confort exceptionnel. Ved å skyves og bøyes individuelt gir de den beste posisjon for hver enkelt av passasjerene.
CITROËN utvikler en teknologi som er lånt fra kreativiteten til det beste for brukerene., som frukter av en lang historisk utvikling markert ved ønsket om å utnytte en avansert teknologi. Også for å tilpasse plassen til lange ben, kan høyre baksete med et enkelt trykk reguleres i lengeretningen. For alltid å ha en behagelig reise, er der et to-sone automatisk klimaanlegg med homogen luftutstrømning uten trekk individuelt for forsetene. En styring er tilstede for passasjerene bak som tilalter å automatisk og simultant å fordele luften bak. Også finnes det bak en føler bak som kompenserer for temperaturøkning som følge av soloppvarming i kupeen. Temperaturen forblir således konstant, helt som i din følelse av velvære.
 
 
 
 

LA SÉRÉNITÉ
EN TOUTES CIRCONSTANCES

 

Du følger med på veien, og Citroën C6 bekymrer deg ikke. På veier med over 80 km/t vil AFIL-systemet varsle deg hvis du ufrivillig krysser midtlinjen. AFIL varsler deg hvis linjen krysses uten at blinklyset benyttes gjennom at en vibrasjon starter i førersetet. Du kan dermed foreta nødvendig korreksjon umiddelbart.
Videre vil de bidireksjonale Xenon-lyktene svinge i takt med rattutslaget, slik at du på mørkelagte strekninger får hovedlyset til å lyse gjennom svingen i steden for ut i "skogen".
 
  L'OBSESSION DE LA SÉCURITÉ  

Vår permanente forskning på det perfeksjonistiske er på det høyeste når det gjelder din sikkerhet. Sikkerhetssystemet i en Citroën C6 består av en serie med både med aktivt og passivt sikkerhetsutstyr til å forutse nærmest det uforutsigbare. Ved f.eks. påkjørsel bakfra vil nakkestøttene automatisk justere sin posisjon for å hindre at personer får nakke-skader. For en maksimal beskyttelse, har Citroën C6 hele 9 airbag'er, 3 foran, 4 på sidene og 2 bak. Disse sikrer en beskyttelse på høyt nivå.
Den elektroniske håndbremsen sørger for at bilen holdes i ro ved stans. Citroën C6 har også ABS og ESP og antispinn.
 
  L'ACCORD PARFAIT  
 
 

   
Henvendelser til :